• Головна
  • Стрілянина, колаборанти, смертельна ДТП: одеські патрульні розповіли, як пройшла минула доба, - ВІДЕО
12:59, 14 вересня 2022 р.
Надійне джерело

Стрілянина, колаборанти, смертельна ДТП: одеські патрульні розповіли, як пройшла минула доба, - ВІДЕО

Стрілянина, колаборанти, смертельна ДТП: одеські патрульні розповіли, як пройшла минула доба, - ВІДЕО

Протягом минулої доби патрульні відпрацювали 803 виклики. До відділень поліції доставили 7 порушників комендантської години. Перевірили 49 підозрілих осіб. Виявили 11 факті керування транспортом у нетверезому стані.

Про це повідомила спікер патрульної поліції Одещини Алла Марченко. 

В місті сталося дві ДТП: 

  • вчора, 13 вересня, ввечері на вулиці Академіка Філатова водій автомобіля Chevrolet збив пішохода, який перетинав проїжджу частину у невстановленому місті;
  • ще одна подія сталася на Овідіопольській дорозі. Водій автомобіля Nissan врізався в Mercedes, який рухався в попутному напрямку. Після зіткнення водій першого автомобіля не впорався з керуванням і його викинуло на стовп. В результаті аварії загинув пасир автомобіля Nissan.

Вчора ввечері патрульні отримали повідомлення про жорстоке поводження з твариною в Малиновському районі. На місці виклику патрульні затримали чоловіка, який бив кота. Поводив він себе зухвало та агресивно і не мав при собі документів. Його затримали.

Також патрульні поліцейські продовжують затримувати громадян, які можуть бути причетними до співпраці з країою-агресором. 

"Вчора в пабліках з'явилось відео, як громадяни в міському транспорті затримали жінку, яка активно вела зйомку об'єктів інфраструктури. На місці патрульні поліцейські перевірили мобільний телефон жінки. З'ясувалося, що там велика кількість номерів телефонів абонентів країни-агресора та активне спілкування з ними. А також фото та відеофіксація об'єктів інфраструктури", - розповіла Алла Марченко. 

Загало за минулу добу патрульні затримали трьох осіб за подібні правопорушення.

Сьогодні, 14 вересня, вранці інспектори патрульної поліції отримали орієнтування про незаконне заволодіння автівкою ВАЗ. Під час відпрацювання ця автівка була затримана на вулиці Грушевського. В ній знаходилось четверо людей. 

Також вранці патрульні отримали повідомлення про стрільбу. Заявниця повідомила, що нетверезий сусід почав стріляти по будівлі. Подія сталася в Малиновському районі. Правоохоронці виїхали на місце, де затримали правопорушника. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...