• Головна
  • Ріелтор - переваги та недоліки професії
Новини компаній
14:30, 5 вересня 2022 р.

Ріелтор - переваги та недоліки професії

Новини компаній
Ріелтор - переваги та недоліки професії, фото-1

У сучасному світі всі угоди з нерухомістю здебільшого проходять за допомогою ріелтора. Професія ріелтор має велику популярність у сучасному світі. Ріелтор це людина, яка є представником агентства нерухомості. Такий фахівець надає посередницькі послуги між покупцем нерухомості та продавцем. Проводить покази квартир, будинків, котеджів та багато іншого, а також займається проведенням угод з купівлі-продажу нерухомості або її оренди. Тобто зводить покупця і продавця і допомагає їм укласти угоду. У Молдові велика нестача таких фахівців. І ви можете використати цю можливість. По пошуку робота в Кишиневі, можна знайти такі вакансії.

 Після завершення операції ріелтор отримує грошову винагороду за надані послуги, яку заздалегідь обговорює з агентством нерухомості. Ціну, яку платить продавець або покупець, тут залежить все від домовленості, призначає агентство. Після чого з цієї оплати вже агенція розподіляє відсоткову винагороду за роботу ріелтору. Така професія не запорошена, але має ряд плюсів та мінусів.

Ця професія з'явилася на ринку дуже давно, ще у 90-ті роки. У ті часи посередниками ставали всі кому не ліньки. І кожен хотів на цьому заробити. Але вдавалося це не всім. Самим спритним і тим хто встиг швидко освоїти навички такої професії, все-таки вдавалася добре заробити і стати успішним у цій сфері, як то кажуть збити чималий капітал.

Відносини, що склалися в сучасному світі, більш цивілізовані. Дуже швидко та просто заробити вже не вийде. І таку професію обирають уже більш свідомо. Щодо віку в цій професії, то його немає. Ріелтором можна працювати з 18 років і до 60. Тому така професія вважається універсальною. Подивитися вакансії в агентстві нерухомості ви можете на сайті робота в Молдові.

Агент, який займається продажем нерухомості, повинен мати навички оцінювача, юриста, економіста та психолога. До його обов'язків входить знання ринку нерухомості. Важливе завдання звести продавця та покупця, або орендодавця з орендарем та супроводжувати їх до закінчення угоди на всіх етапах. Крім цього потрібно мати гарні навички користування комп'ютером та інтернетом у тому числі.

Кожна фірма підбирає співробітника за різним рівнем, залежить від кваліфікації фірми. Якщо агентство займається продажем лише нерухомістю преміум класу, то відповідно вимагатимуть досвіду та високих знань роботи з клієнтами такого класу. Він повинен мати хорошу освіту, вміти спілкуватися з VIP клієнтами та головне відповідати іміджу компанії в якій він працює чи працюватиме. У Молдові теж потрібні хороші ріелтори, наприклад робота в Бєльцях.

Агентства які працюють із клієнтами економ класу, вимоги до претендента не завищують. Тому в таких компаніях зазвичай велика плинність і масовий набір нових співробітників.

Але яку б ви не вибрали компанії з нерухомості, щоб стати високим фахівцем, потрібно постійно вчитися новому і вдосконалюватися. Це вимагають і правила гри на ринку нерухомості. Але, на жаль, такої професії не навчають у вищих закладах. Але у багатьох великих агенціях проводять спеціальні семінари з продажу.

У цій професії є свої мінуси, наприклад графік роботи. Він може бути не нормований, тому що клієнт яких хоче подивитися нерухомість у сновному вільний лише ввечері після роботи або у вихідний день. Ви повинні це враховувати під час пошуку роботи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...