• Головна
  • Юні одесити розфарбували техніку окупантів, - ФОТО, ВІДЕО
17:19, 2 вересня 2022 р.
Надійне джерело

Юні одесити розфарбували техніку окупантів, - ФОТО, ВІДЕО

Юні одесити розфарбували техніку окупантів, - ФОТО, ВІДЕО

В Одесі діти та професійні художники розфарбували в яскраві кольори розбиту російську техніку. Колись смертоносний іржавий метал, тепер прикрашений карикатурами, квітами, морем та різним написами. 

Про це повідомляє кореспондент 048.ua 

Сьогодні, 2 серпня, учні художньої школи №15 на 411-й батареї розписали розбиту російську техніку, яка була привезена сюди перед Днем Незалежності України. У заході взяли участь професійні художники, діти, а також вчителі школи. На захід завітав і мер Одеси Геннадій Труханов.

"Цей мистецький проєкт - подарунок до Дня міста Одеси. На День народження повинні бути подарунки. У цьому проєкті приймали участь не тільки учні нашої школи, а ще й аматори, викладачі іншої мистецької школи та професійні художники. Наша школа розмальовувала цей КАМАЗ у стилі стріт-арт", - розповіла директор художньої школи №15 імені Т. І. Бойової пані Ольга Рожко.

Юні одесити розфарбували техніку окупантів, - ФОТО, ВІДЕО , фото-9

Військову вантажівку розфарбовували 7 учнів та викладач, а загалом в проєкті брали участь 25 художників Одеси.

Юні одесити розфарбували техніку окупантів, - ФОТО, ВІДЕО , фото-10

"Різний досвід, різні техніки, різні жанри. Але проєкт поєднаний однією думкою, яка чітко прослідковується - це почуття гумору, яке не втрачають одесити. Ці всі роботи: карикатури, стріт-арти і класичний малюнок - це все з гумором. Ми переможемо цей морок, і у нас знову будуть яскраві кольори, яскраві емоції і майбутнє", - додала пані Ольга.

Зазначимо, що взяти балончик з фарбою могли всі охочі. Особливо активними були діти. 

"Дуже хороша виставка. Мені подобається. Мені подобається більше всього, коли наші бомблять російських військових і вони не можуть пройти на нашу землю. Подобається згорівша техніка. Відчувається, що наші українці її розбомбили", - зазначив юний одесит Ярослав, який прийшов також розфарбовувати знищену ворожу техніку.

Юні одесити розфарбували техніку окупантів, - ФОТО, ВІДЕО , фото-23
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...