• Головна
  • На Одещині безпідставно хотіли витратити 3,7 млн грн, прокуратура завадила
14:20, 2 вересня 2022 р.

На Одещині безпідставно хотіли витратити 3,7 млн грн, прокуратура завадила

На Одещині безпідставно хотіли витратити 3,7 млн грн, прокуратура завадила

За втручання прокурорів Доброславської окружної прокуратури розірвано договір про закупівлю робіт за кошти місцевого бюджету на суму 3,7 млн гривень, який був укладений з порушенням процедури закупівлі.

Повідомили в прокуратурі Одеської області.

Так, у лютому 2022 року між Управлінням капітального будівництва Южненської міськради та ФОП, за результатами відкритих торгів, укладено договір на закупівлю робіт «Проектно-вишукувальні роботи «Будівництво очисних споруд зливових вод м. Южного Одеського району Одеської області».

Разом з тим, в порушення процедури закупівлі, замовником безпідставно не відхилено пропозицію учасника ФОП, хоча останньою не надано передбачені умовами тендеру документи про наявність обладнання та матеріально-технічної бази, а також спеціального програмного забезпечення, необхідного для складання кошторисів на проектні та вишукувальні роботи, що унеможливлює їх реальне виконання.

У зв’язку із чим, прокурорами на адресу Южненської міськради скеровано запит в поряду ст. 23 Закону України «Про прокуратуру» з метою встановлення підстав для представництва інтересів держави в суді, на виконання якого прокуратуру повідомлено про усунення порушення шляхом розірвання вищезазначеного договору.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...