• Головна
  • Цупили сумки, телефони, гроші: одеські правоохоронці затримали трьох підозрюваних у крадіжках
12:31, 1 вересня 2022 р.
Надійне джерело

Цупили сумки, телефони, гроші: одеські правоохоронці затримали трьох підозрюваних у крадіжках

Цупили сумки, телефони, гроші: одеські правоохоронці затримали трьох підозрюваних у крадіжках

В Одесі поліцейські затримали трьох чоловіків за підозрою у викраденні майна у громадян. Вони привласнили сумки, рюкзаки, гаджети, гроші та інші особисті речі, що належали жінкам, чоловікам та дітям.

Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції Одеської області. 

Правоохоронці розповіли, що 39-річний одесит обікрав двох дівчат на проспекті Небесної Сотні. Він прибрав до рук їх сумки з мобільними телефонами, які ті, катаючись на роликах, поклали неподалік на лавочці. За кілька днів правоохоронці розшукали зловмисника та встановили, що обидва гаджети загальною вартістю більше шести тисяч гривень він продав за дві тисячі, які одразу витратив.

А 48-річний містянин на Старосінній площі вкрав у жителя Березівки рюкзак, який чоловік залишив без нагляду, коли робив у літньому кафе замовлення. Щойно потерпілий виявив відсутність речей і забив на сполох, правопорушника по "гарячих" слідах затримали. Правоохоронці вилучили у нього чужий наплічник, в якому знаходились чотири тисячі гривень, документи і особисті речі, та повернули власникові.

Ще один 47-річний одесит встиг обікрасти аж сімох громадян. "Полюючи" на ринках, в крамницях чи просто на вулицях, зловмисник викрадав у потерпілих гаджети та продавав їх. Врешті правоохоронці затримали правопорушника і зараз встановлюють місцезнаходження збутого майна.

Правопорушників поліцейські затримали в процесуальному порядку. Слідчі повідомили фігурантам про підозру в крадіжках, вчинених в умовах воєнного стану. За такий злочин чинним законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...