• Головна
  • Очі сучасних людей стали найбільш навантаженою системою організму
Новини компаній
11:00, 1 вересня 2022 р.

Очі сучасних людей стали найбільш навантаженою системою організму

Новини компаній
Очі сучасних людей стали найбільш навантаженою системою організму, фото-1

Більшість із нас у зоні ризику втратити зір.

За допомогою зору ми отримуємо 90% інформації про навколишній світ: орієнтуємося в просторі, навчаємося, читаємо, керуємо авто, мандруємо, бачимо наших рідних та друзів…

Складно уявити сферу життя, у якій не залучені очі.

Проте, більшість із нас навіть не підозрюють, що мають патології та захворювання очей, які можуть призвести до значного погіршення зору або навіть сліпоти.

За даними ВООЗ від порушень зору страждають близько 300 мільйонів людей, з яких 19 мільйонів — це діти, а 39 мільйонів людей не бачать взагалі, тобто сліпі. На жаль, ця статистика має тенденцію на зростання з кожним роком. Передусім це повʼязано з великою кількістю часу, який ми проводимо перед екранами гаджетів та з образом життя.

У 80% випадках погіршення зору, захворювань очей та сліпоти можна було б уникнути у разі належної профілактики та своєчасного лікування.

Тільки задумайтеся, будь ласка, 80% випадків захворювань можна уникнути, якщо просто дотримуватись правил: регулярно перевіряти та вчасно коригувати зір!

Фахівці центру турботи про зір LUMOS вже більш ніж 17 років опікуються проблемами захворювань очей, та з року в рік наголошують на важливості регулярного обстеження та своєчасного лікування зору. Саме ці фактори забезпечують нашим пацієнтам можливість добре бачити протягом усього життя та уникнути більш серйозних захворювань.

Ми спеціалізуємося на:

  • підборі правильної корекції для зору, яка допомагає повернути гостроту зору до норми,

  • офтальмологічних обстеженнях будь-якої складності на сучасному обладнанні,

  • апаратній профілактиці та лікуванні зору,

  • дитячій офтальмології.

LUMOS закриває всі питання та проблеми, повʼязані із зором, включно з лазерною хірургією!

Раді повідомити, що дуже скоро професійні офтальмологічні послуги стануть більш доступними й мешканцям району Котовського в Одесі. Незабаром свої двері відчинить новий сучасний центр LUMOS за адресою вул. Заболотного, 33/1.

Тепер нашим пацієнтам з різних куточків міста та області буде ще зручніше відвідувати центр турботи про зір та слідкувати за своїм здоровʼям.

Ми переконані, що медицина має служити людям, тож можемо гарантувати, що з нами ваші очі у надійних руках! Обовʼязково завітайте до наших центрів на консультацію, щоб убезпечити себе та своїх дітей від страшної трагедії втрати зору.

Більш детальну інформацію щодо послуг можна знайти тут https://lumos.center/about/ або дзвоніть за номером 048 777 880, якщо виникли питання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...