• Головна
  • В Одеській області трапилось 28 пожеж за добу,- ФОТО
13:38, 27 серпня 2022 р.

В Одеській області трапилось 28 пожеж за добу,- ФОТО

В Одеській області трапилось 28 пожеж за добу,- ФОТО

За останню добу в Одеському регіоні гасили 28 пожеж, чотири з яких спалахнули в Одесі.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

  • Вранці 26 серпня о 07:26 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в цеху в селі Салгани Білгород-Дністровського району. Прибувши на місце, пожежне відділення встановило, що на першому поверсі двоповерхової виробничої будівлі спалахнула шафа з речами.

О 07:37 спалах на площі три квадратні метри локалізували, а о 07:48 повністю ліквідували. За попередньою інформацією, причиною пожежі стало порушення техніки безпеки під час зберігання засобів для прибирання. Ніхто не загинув та не постраждав. Наразі встановлюється розмір збитків.

Для боротьби з полум'ям від ДСНС залучили три одиниці техніки та 13 пожежників, а від місцевої пожежної команди Шабо – одну одиницю техніки та трьох рятувальників.

  • Також пожежа спалахнула в селі Старокозаче Білгород-Дністровського району, рятувальників сповістили об 11:19. На місці пожежники виявили, що горить житловий будинок та розташовані поблизу надвірні споруди.

О 12:54 загоряння на площі близько 150 квадратних метрів локалізували, а о 14:18 – повністю загасили. Причини пожежі та збитки встановлюються. Загиблих та постраждалих немає. Для гасіння вогню задіяли дві одиниці техніки та дев'ять пожежників.

  • Пізнього вечора 26 серпня рятувальникам надійшло повідомлення про спалах у селі Яськи Одеського району. Там спалахнув дах одноповерхового приватного житлового будинку. О 23:38 пожежу вдалося локалізувати, а о 01:19 вогонь на площі 180 квадратних метрів повністю ліквідували.

Обійшлося без загиблих та постраждалих. Від ДСНС у гасінні пожежі брали участь дві одиниці техніки та шість пожежників, а від державної пожежної частини "Яськи" – одна одиниця пожежної техніки.

  • В області продовжуються займання сухої рослинності. За останню добу рятувальники 17 разів виїжджали на ліквідацію таких пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 0,61 гектара.
  • Протягом доби рятувальники двічі відчиняли двері зачинених квартир. На жаль, в обох випадках власниць замкнених приміщень виявили мертвими: в Ізмаїлі померла 86-річна господарка квартири на вулиці Шевченка, а в Одесі – 58-річна мешканка вулиці Левітана Київського району.
  • Також за останню добу співробітники ДСНС двічі надавали допомогу населенню. У Чорноморську дістали з криниці завглибшки чотири метри кота, а в Малиновському районі Одеси, на вулиці Бреуса, розпилили і прибрали з проїжджої частини дерево.
  • Знайшли вибухонебезпечни знахідки часів Другої світової війни. За межами села Кубанка Красносільської територіальної громади Одеського району вилучили та знищили один постріл ОГ-7В із протитанкового гранатомета, а в селі Шабо Білгород-Дністровського району виявили артснаряд 150-міліметрового калібру.

Вилучити та знищити небезпечну знахідку піротехніки планують сьогодні. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...