• Головна
  • В Одесі затримали трьох чоловіків, які обікрали дітей
13:52, 26 серпня 2022 р.
Надійне джерело

В Одесі затримали трьох чоловіків, які обікрали дітей

В Одесі затримали трьох чоловіків, які обікрали дітей

В Одесі поліцейські викрили трьох чоловіків, які обікрали дітей. Зловмисники забрали мобільні телефони та коштовні прикраси потерпілих, поки ті не бачили, і збули їх. 

Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції Одещини. 

Правоохоронці розповіли, що 30-річний одесит в обхід камер відеоспостереження перебрався через паркан на територію медичного закладу, зайшов до палати і потягнув зі столика гаджет, який на час процедур залишив без нагляду дев’ятирічний пацієнт. Правоохоронці затримали правопорушника і з’ясували, що викрадене майно він продав. Зараз правоохоронці вживають заходів щодо повернення дитині її телефону.

А от 32-річний містянин обікрав 12-річну доньку своєї співмешканки. Він вночі пробрався до кімнати дівчинки, забрав золоті сережки зі смартфоном і втік. Виявивши на ранок відсутність і майна, і кавалера, мати потерпілої звернулася до поліції. За кілька днів правоохоронці розшукали правопорушника та встановили, що викрадені речі він здав у ломбард. Зараз поліцейські вживають заходів щодо їх вилучення.

Ще один 34-річний одесит викрав гаджет у дев’ятирічного хлопчика, коли той біля дому займався на скрипці. Правоохоронці затримали правопорушника, встановили місце знаходження телефону, який він продав, і вилучили його.

"Слідчі повідомили правопорушникам про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану. Чоловікам може загрожувати покарання від п’яти до восьми років позбавлення волі", - зауважив начальник СВ відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Ярослав Клинч.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...