• Головна
  • Двоє жінок та двоє чоловіків в Одесі скоїли крадіжки в умовах воєнного стану
15:34, 23 серпня 2022 р.
Надійне джерело

Двоє жінок та двоє чоловіків в Одесі скоїли крадіжки в умовах воєнного стану

Двоє жінок та двоє чоловіків в Одесі скоїли крадіжки в умовах воєнного стану

Двоє жінок та двоє чоловіків в Одесі стали фігурантами кримінальних проваджень за крадіжки. Чуже майно громадянам потрібне було для власного збагачення. Слідчі поліції повідомили правопорушникам про підозру в скоєнні крадіжок в умовах воєнного стану.

Про це розповіли в ГУНП Одещини. 

30-річна одеситка зайшла до зоокрамниці на вулиці Небесної Сотні й, скориставшись зайнятістю продавчині, яка консультувала відвідувача, забрала з каси 6500 гривень. Правоохоронці розшукали правопорушницю. Вона зізналася, що гроші витратила на власні потреби.

Ще одна місцева жителька віком 44-х років під час проїзду в маршрутному автобусі на Люстдорфській дорозі викрала з кишені пасажирки смартфон і швидко покинула транспорт. По гарячих слідах поліцейські затримали зловмисницю та вилучили в неї майно потерпілої, яке вона планувала збути.

На злочин пішов і 34-річний одесит. Він викрав із двору багатоповерхівки на Малій Арнаутській залишений без нагляду дитячий велосипед та одразу продав його. Правоохоронці розшукали правопорушника. Викрадене майно вже у власників.

А от 33-річний містянин виніс із крамниці на вулиці Старопортофранківській шоколадні вироби на суму 1300 гривень, щоб продати на ринку. Зловмисник хоч і оминув касу зі схованою в сумці продукцією, однак згодом все-таки потрапив до вартових порядку. Правоохоронці вилучили у затриманого речові докази.

Нині в територіальних підрозділах ГУНП в Одеській області за даними фактами правопорушень слідчі проводять досудові розслідування. Фігурантам повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...