• Головна
  • “Працюємо на нашу перемогу”: Благодійний фонд “Оновлена Україна” починає проєкт з реабілітації військових
Новини компаній
15:00, 23 серпня 2022 р.

“Працюємо на нашу перемогу”: Благодійний фонд “Оновлена Україна” починає проєкт з реабілітації військових

Новини компаній

В Одесі працює міжнародний благодійний фонд “Оновлена Україна”. З 24 лютого засновники фонду почали допомагати тим, хто найбільше цього потребував. Спочатку на передовій хлопцям та дівчатам, які спали на голій землі та не мали чого їсти. Годували, везли медикаменти, амуніцію, будматеріали, щоб облаштувати позиції. Потім збирали на авто та запчастини військовим.

“Цей автомобіль вже не раз врятував життя хлопцям. Для нас це головна нагорода. За пів року ми вже стали як рідні. Відправляємо запчастини чи ліки, та обов'язково покладемо якісь смаколики домашні та маленьких паперових янголів-охоронцев. Вони чекають на цю частку тепла та подяки”, - ділиться представниця фонду “Оновлена Україна” Анна Архипова.

“Працюємо на нашу перемогу”: Благодійний фонд “Оновлена Україна” починає проєкт з реабілітації військових, фото-1

На початку війни засновники фонду допомагали самі, за свої кошти, згодом приєднались знайомі, сусіди, небайдужі одесити. Зараз вся країна робить можливе і неможливе для перемоги: військові, медичні працівники, волонтери, навіть ті, хто виїхав за кордон.

Почали завозити гуманітарну допомогу з Польщі, Німеччини, Франції.

“Ми провели збір пожертв у Франції. На аукціоні продали малюнки українських дітей. Не перестаю пишатись нашими славними дівчатами та їх дітьми, що зараз перебувають за кордоном. Вони невтомно працюють з місцевим населенням, спонукаючи їх на допомогу Україні”,- розповіла Анна.

“Ми працюємо заради перемоги, все що ми робимо з вами рятує життя, наші з вами життя, життя наших дітей. Ми герої нашого часу, тому що не злякались, не зламались, не здались. Ми обов’язково переможемо, бо ми Українці! Слава Україні!”- впевнений голова фонду “Оновлена Україна” Антон Томін.

Незабаром засновники фонду планують відкрити штаб, щоб люди, які потребують допомоги, могли приходити за медикаментами, речами, засобами гігієни.

“Одного разу зателефонував батько двох дітей, переселенець з Харкова. Чоловік не може знайти роботу, сім'я у скрутному становищі. Ми зібрали все необхідне, вийшло 27 кг. Коли цей чоловік отримав посилку, та ніс її додому, каже, він ніби летів. Це надихає”,- згадує Анна.

Наразі є потреби від тимчасових переселенців з Харкова та Запоріжжя.

Крім того, благодійний фонд контактує з медзакладами та передає необхідні медикаменти туди, де є особлива потреба. Наприкінці липня відправили допомогу у Запорізьку лікарню. 

“Медики - це особливі люди, роблять неможливе. Вони завжди з нами на зв'язку. Замовляють все, щоб врятувати, скоріше поставити на ноги захисників. Беруть необхідне, кажуть - це в нас є, віддайте іншим”,- вражена Анна.

“Працюємо на нашу перемогу”: Благодійний фонд “Оновлена Україна” починає проєкт з реабілітації військових, фото-2

Зараз благодійний фонд “Оновлена Україна” збирає кошти на проєкт “Реабілітація”.

“Є кому допомагати, працюємо на нашу перемогу. В нас багато планів.  Українські герої повернуться додому, їм буде потрібна допомога, психологічна та фізіологічна підтримка. Про це треба думати вже зараз. Опускати руки не можна, і після перемоги в нас буде багато роботи”,- впевнені у благодійному фонді.

Допоможіть нам допомагати іншим:

https://secure.wayforpay.com/donate/de0e35bd111fc

Більше про діяльність фонду тут:

https://t.me/onovlenaukraina

https://www.facebook.com/RENEWALOFUKRAINE

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...