• Головна
  • В Одесі затримали адміністратора "інтернет-магазину" наркотиків, - ФОТО
16:37, 22 серпня 2022 р.

В Одесі затримали адміністратора "інтернет-магазину" наркотиків, - ФОТО

В Одесі затримали адміністратора "інтернет-магазину" наркотиків, - ФОТО

В Одесі поліцейські затримали іноземця, який розповсюджував наркотики у місті. Громадянин сусідньої держави адміністрував інтернет-крамницю з незаконним товаром та збував його покупцям шляхом «закладок».

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Викрили зловмисника оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Одеській області спільно зі слідчими відділення поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1.

В Одесі затримали адміністратора "інтернет-магазину" наркотиків, - ФОТО, фото-1

Поліцейські встановили, що 27-річний іноземець, який оселився в Одесі, купував в Інтернеті наркотики великими партіями, фасував і рекламував їх в онлайн-магазині, який адміністрував в одному з відомих месенджерів. Товар він розповсюджував по місту так званими закладками, а оплату від клієнтів отримував на банківські картки чи криптогаманець.

Під час санкціонованого обшуку в орендованій оселі зловмисника, що проводився за силової підтримки батальйону поліції особливого призначення, поліцейські вилучили розфасований амфетамін та канабіс, електроні ваги, мобільний телефон, ноутбук, пакувальні матеріали та інші речові докази наркозлочинної діяльності чоловіка. Вилучене направили на експертизу.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру в незаконному придбанні та зберіганні наркотиків з метою збуту за попередньою змовою з групою осіб, а суд обрав наркоторговцю запобіжний захід – тримання під вартою.

Скоєний ним злочин передбачений частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі правоохоронці встановлюють осіб, у яких іноземець купував незаконний товар, триває слідство.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...