• Головна
  • На півдні України надвисока імовірність посилення ворожих атак та ракетних ударів
15:00, 22 серпня 2022 р.
Надійне джерело

На півдні України надвисока імовірність посилення ворожих атак та ракетних ударів

На півдні України надвисока імовірність посилення ворожих атак та ракетних ударів

Обстановка в операційній зоні на південнобузькому напрямку залишається складною і напруженою. Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони, намагається проводити повітряну розвідку безпілотними літальними апаратами, але українські зенітно-ракетні підрозділи знов не надали можливості окупанту ознайомитись з відзнятим матеріалом. В районі Високопілля "Орлан-10" знищено в процесі виконання завдання.

Про це повідомили в ОК "Південь". 

Серед ночі окупаційними військами було нанесено черговий удар чотирма зенітними ракетами С-300 по Миколаєву. Зруйновано сервісні підприємства, пошкоджено адміністративні будівлі інших організацій та сфер бізнеса, кілька житлових будинків. Без людських втрат.

Тричі протягом ночі окупантами було обстріляно Нікополь з важкої артилерії 152-го калібру та реактивних систем залпового вогню "Град". Понад 40 ворожих снарядів пошкодили та зруйнували кільканадцять багатоповерхівок та приватних будинків, будівлі автовокзалу і водоканалу, міський ринок, газогін. Поранено 4 цивільних особи.

На Одещині ранком ворог наніс ракетний удар по одному з об'єктів інфраструктури регіону. Ракета повітряного базування Х-59 була випущена з літака Су-35, з напрямку Чорного моря. Постраждалих нема.

В Чорному морі в корабельному угрупованні ворожого флоту на бойовому чергуванні перебувають 5 ракетоносіїв, споряджених понад 30 "Калібрами", та 1 вдк.

Імовірність посилення ворожих атак та ракетних ударів надвисока. Будьте пильними та уважними, не нехтуйте попередженнями про небезпеку ані з повітря, ані на узбережжі, ані в прибережних водах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...