• Головна
  • Маркетплейс послуг Locator.ua передає мільйон гривень на рекламу українському бізнесу
Новини компаній
11:00, 22 серпня 2022 р.

Маркетплейс послуг Locator.ua передає мільйон гривень на рекламу українському бізнесу

Новини компаній

Україна переживає складні часи і це прямо впливає на український бізнес, а особливо – на малий і середній бізнес – салони краси, автосервіси, готелі, ательє, магазинчики, сервісні центри, словом на всіх, хто щоденно обслуговує українців. Компанія Locator.ua не залишається осторонь і виділяє 1 мільйон гривень на рекламу бізнесу який працює!

Ми впевнені, що тільки об’єднання і взаємодопомога може привести Україну до перемоги, тож робимо в це свій вклад!

Кожен бізнес, який веде діяльність у цей складний час, може отримати від Locator більше нових клієнтів завдяки безкоштовному підключенню платних рекламних послуг, а значить – збільшити продажі і дохід компанії. Всього пропозицією можуть безкоштовно скористатись понад тисячу українських компаній.

Locator – це маркетплейс послуг. Українська розробка у сфері інтернет маркетингу розрахована на малий і середній бізнес, яка кардинально спрощує і здешевлює доступ до інтернет реклами українським компаніям.

Багато компаній вже переконались у ефективності Locator, що підтверджується довгим строком співпраці.

Три простих кроки щоб скористатись безкоштовною пропозицією:

  1. Перейдіть на od.locator.ua і зареєструйтесь.

  2. Додайте ваш бізнес у систему.

  3. Після дзвінка менеджера для підтвердження вашої заявки скажіть що хочете скористатись пропозицією акції “1 мільйон для українського бізнесу”.

Детальніше про акцію читайте на сторінці офіційного повідомлення про неї.

Довідка

Locator - українська розробка у сфері гео-маркетингу, головною цільовою аудиторією є мікро-, малий і середній бізнес. Ще ніколи не було так просто і швидко запустити ефективну рекламу в інтернет.

Locator чудово масштабується. Зверніть увагу, наприклад, на Locator в Польщі. Якщо вам цікава участь у такому бізнесі, звертайтесь до нас і можливо ми з вами станемо партнерами по одній із країн, де Locator’a ще немає ;). Інші країни на Locator: Locator.hk, Locator.biz, Locatr.net, uk.Locator.biz

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...