• Головна
  • В Одесі змінився термін передачі показників лічильників води
Новини компаній
17:00, 19 серпня 2022 р.

В Одесі змінився термін передачі показників лічильників води

Новини компаній
В Одесі змінився термін передачі показників лічильників води, фото-1

“Інфоксводоканал” нагадує, що для зручності споживачів оптимізували терміни передачі показників лічильників холодної води. Раніше клієнти компанії передавали показники води щомісячно до 28 числа, а вже з серпня буде як і по іншим комунальним послугам — з 01 по 04 число місяця, наступного за звітним. В інші дні передача показників буде неможлива.

Таким чином, одесити повинні з 01 по 04 вересня надати водоканалу показники лічильників води за серпень. Аби уникнути навантаження на телефонні лінії контакт-центру та черг радимо передавати показники через особистий кабінет на сайті http://infoxvod.com.ua , чат боти Вайбер (viber://pa?chatURI=infoxvodokanal) та Телеграм https://t.me/InfoxvodokanalBot , автовідповідач контакт-центру.

Щомісячна передача показників лічильників води гарантує коректність нарахувань за спожиті послуги. Якщо споживач не передає показники лічильників води, то нарахування здійснюється за середнім обсягом споживання вказаного домоволодіння з урахуванням останніх 12 місяців.

Отримані рахунки повинні бути сплаченими до 20 числа, інакше виникає заборгованість за послуги водокористування.

Нагадаємо, що борги одеситів за воду вже перевищили рекордні 400 млн грн. І саме від своєчасності та свідомості кожного споживача сьогодні залежить безперебійне водопостачання всього міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...