• Головна
  • Двоє загиблих, є травмовані: на трасі Одеса-Вознесенськ сталася потрійна ДТП, - ФОТО
15:42, 19 серпня 2022 р.

Двоє загиблих, є травмовані: на трасі Одеса-Вознесенськ сталася потрійна ДТП, - ФОТО

Двоє загиблих, є травмовані: на трасі Одеса-Вознесенськ сталася потрійна ДТП, - ФОТО

У Березівському районі сталася ДТП, внаслідок якої постраждало четверо людей. Двоє потерпілих померли на місці події, ще двоє знаходяться в лікарні у важкому стані.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Аварія сталася вчора ввечері на трасі Одеса-Вознесенськ. Попередньо встановлено, що 31-річний водій «Mitsubishi Outlander» виїхав на зустрічну смугу, щоб обігнати автомобіль «Suzuki», але втратив керування, від чого автівку почало розвертати навколо своєї осі. Легковик зіткнувся з автопотягом «MAN», що рухався назустріч, який, в свою чергу, втратив керованість і зіткнувся з «Suzuki».

Двоє загиблих, є травмовані: на трасі Одеса-Вознесенськ сталася потрійна ДТП, - ФОТО, фото-1

Внаслідок отриманих у ДТП травм 25-річний водій «Suzuki» та 41-річний пасажир «Mitsubishi» загинули. Водія «Mitsubishi» та 33-річного пасажира «Suzuki» госпіталізували з політравмами, закритими черепно-мозковими травмами та іншими тілесними ушкодженнями. 54-річний кермувальник «MAN» не постраждав.

На місці події працювали правоохоронці територіального підрозділу поліції та слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод Слідчого управління ГУНП в Одеській області. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Слідство триває, встановлюються повні обставини події.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...