• Головна
  • Тепла підлога: ефективне рішення для важкої зими
Новини компаній
17:35, 17 серпня 2022 р.

Тепла підлога: ефективне рішення для важкої зими

Новини компаній

Через російську агресію в Україні та знищення важливої інфраструктури, очікуються суттєві проблеми з газопостачанням. Уряд відверто попереджає про це населення, й призиває готуватися до доволі важкої зими, адже газосховища заповнені лише на 60%. Тобто, відновити процес опалення, як було до війни, наразі неможливо. Звісно, попереду ще кілька місяців, але розраховувати на диво не варто, а значить, потрібно самотужки потурбуватись про власний комфорт та здоров’я.

Непоганим варіантом стане утеплення квартир, воно демонструє певну ефективність. А експерти радять звернутися на сайт https://tepliy-pol.com.ua/, тут підрахують вартість системи теплої електричної підлоги. І в цьому є сенс, адже холодне повітря скупчується якраз внизу, тому навіть при утеплених стінах у кімнаті може бути холодно. Якщо немає бажання постійно ходити в теплих товстих шкарпетках, то краще за все встановити теплу підлогу.

Взагалі, тепла підлога має цілу низку переваг, і набирала популярності навіть до повномасштабного вторгнення. Тепер же вона стає чудовим рішенням, бо створює комфортні умови для проживання. Особливо це важливо для родин, в яких є малі діти – розглянутий варіант допоможе уникнути застудних захворювань. Та й літнім людям варто попіклуватись про власне здоров’я.

Багато хто втратив роботу або має певні проблеми з фінансовим станом. І на перший погляд може здатися, що тепла підлога – це розкіш. Насправді, ні. Вартість системи не така вже й значна, до того ж є вітчизняні виробники, які пропонують надійні та безпечні варіанти. Наприклад, тепла підлога Gray-hot – виробництва України, від заводу Одескабель. Дана система дешевша за іноземні аналоги, при цьому якість на високому рівні.

Монтаж теплої підлоги електричного типу нескладний, особливо у порівнянні з водяним. Потрібно лише правильно розмістити нагрівальні мати на стяжці, переконатися, що кабель дістає до мережі живлення, підключити датчики. А підібрати всі потрібні елементи можна за допомогою консультації в магазині. Зокрема звертають увагу на площу підлоги в приміщенні, підлогове покриття, потужність системи тощо. Про все це детально розповість менеджер магазину.

Втім, послуги майстра, який виконає монтаж, теж не дорого коштують. Проте в майбутньому економія на опаленні буде значною, незалежно від політичної та економічної ситуації, а витрати на теплу підлогу повністю себе виправдають.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...