• Головна
  • На Одещині правоохоронці викрили трьох чоловіків та двох жінок у крадіжках
17:29, 17 серпня 2022 р.
Надійне джерело

На Одещині правоохоронці викрили трьох чоловіків та двох жінок у крадіжках

На Одещині правоохоронці викрили трьох чоловіків та двох жінок у крадіжках

На Одещині поліцейські оперативно викрили трьох чоловіків та двох жінок у крадіжках. Зловмисники привласнили чужі ґаджети, господарське приладдя та навіть їжу. Все викрадене майно правоохоронці вилучили й повернули власникам.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Одещини. 

Мешканець Знам’янської громади, що в Березівському районі, за винагороду косив траву у пенсіонерки, а за її відсутності викрав з подвір’я глибинний насос та оприскувач. Їх чоловік планував продати, але не встиг: за кілька годин правопорушника викрили поліцейські.

Громадянка з Татарбунарської громади пробралася в оселю жительки Татарбунар, пошкодивши вікно, і винесла звідти мобільний телефон, обігрівач та продукти. Того ж дня поліцейські розшукали правопорушницю та вилучили майно, яке вона планувала використати для власних потреб.

Ще двоє чоловіків з Роздільнянської громади обікрали односельців. Один зловмисник, знаючи, що сусід майже пів року знаходиться за кордоном, віджав двері до його господарської споруди і виніс звідти електричний точильний станок. Другий правопорушник прийшов у гості до знайомого і викрав у нього музичну колонку з флеш-носієм, щойно господар залишив гостя в кімнаті самого. Правоохоронці встановили місце знаходження обох зловмисників за лічені години.

Остання правопорушниця – жителька Ізмаїла – спокусилася мобільним телефоном співмістянина, щойно чоловік відійшов від лавочки, на якій забув гаджет.

Дії зловмисників слідчі кваліфікували як крадіжку, скоєну в умовах воєнного стану і передбачену частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. Згідно з законодавством, цей злочин карається ув’язненням на строк від п’яти до восьми років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...