• Головна
  • Увірвіться у студентство! 20 серпня — День відкритих дверей у МАУП міста Одеса
Новини компаній
13:00, 17 серпня 2022 р.

Увірвіться у студентство! 20 серпня — День відкритих дверей у МАУП міста Одеса

Новини компаній
Увірвіться у студентство! 20 серпня — День відкритих дверей у МАУП міста Одеса, фото-1

Студентські роки — один із кращих періодів у житті. Але наскільки яскравим і корисним він буде для вас, залежить від вибору навчального закладу. Запрошуємо 20 серпня познайомитися з найбільшим недержавним ЗВО України, а про його переваги розповідаємо вже зараз.

  • Якість освіти, яку цінують знаменитості.

Серед випускників МАУП — політики Володимир Гройсман та Ельбрус Тедеєв, зірки спорту Василь Вірастюк, Ірина Мерлені та Жан Беленюк, відомий співак Дмитро Монатік. Хотіли б отримати освіту на рівні, який оцінили і вони? Тоді вам — до МАУП.

  • Найбільший недержавний економіко-гуманітарний заклад вищої освіти в Україні.

Ми навчаємо студентів із 39 країн світу за 22 спеціальностями та 115 спеціалізаціями! Вибір інтересів для абітурієнтів величезний: IT та інтернет-маркетинг, політологія, психологія чи право, перспективні інші напрямки. Але особливу увагу рекомендуємо звернути на найпопулярніші серед абітурієнтів 2021-го року спеціальності:

  • «Право».
  • «Психологія».
  • «Інженерія програмного забезпечення»
  • Затребувані знання від лідера освітніх рейтингів.

Академія лідирує серед приватних ВНЗ в рейтингу «Scopus». Крім того, МАУП — №1 серед приватних ВНЗ за версією Освіта.ua і №1 із 20-ти кращих приватних ЗВО за версією Всеукраїнського Об'єднання організацій роботодавців в сфері вищої освіти.

  • Вступайте онлайн, навчайтеся за зручною для себе формою.

Навчання в Академії проводиться за денною, заочною та дистанційною формами. Заочна та дистанційна форми навчання — відмінна можливість поєднувати освіту з роботою і особистими справами.

Крім того, в МАУП успішно реалізовано можливість вступу онлайн. Ставайте студентом, не витрачаючи часу на дорогу і черги, уникаючи будь-якого стовпотворіння, з будь-якого міста України. Детальніше за посиланням.

  • Вища освіта доступна і без ЗНО/НМТ також.

МАУП прагне зробити вищу освіту доступною кожному, тож придивіться і до міжнародних освітніх програм, приєднатися до яких можна без сертифіката ЗНО. Більше інформації за посиланням.

Окрім цього, Академія надає унікальну можливість отримати в Україні польський диплом державного зразка. Як саме? Спільно з Вищою Школою Внутрішньої Безпеки (Лодзь, Польща) МАУП надає студентам польсько-української програми спільного навчання можливість навчатися дистанційно і отримати диплом, що визнається як в Україні, так і країнах ЄС. Детальніше про програму читайте за посиланням.

  • Ми дбаємо про майбутнє наших випускників.

І для студентів, і для випускників Академія проводить «ярмарки вакансій» і курси профорієнтації, тож знайти цікаву та прибуткову роботу з дипломом державного зразка вам не складе труднощів.

Приєднуйтеся до великої й дружної сім'ї МАУП! Приходьте на День відкритих дверей до МАУП і отримуйте знижку 20% на навчання. Захід відбудеться 20 серпня з 9:00 до 14:00 в Одесі за адресою: вул. Чорноморського Козацтва, 19. Для зручності рекомендуємо зареєструватися на спеціальному сайті.

Телефони приймальної комісії: 

  • +38068 896-96-48

Відкрийте себе в МАУП!

http://odessamaup.pp.ua/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...