• Головна
  • Одеса попрощалася з поліцейським Сергієм Кузьміновим, який загинува на війні з російськими окупантами, - ФОТОРЕПОРТАЖ
17:44, 16 серпня 2022 р.
Надійне джерело

Одеса попрощалася з поліцейським Сергієм Кузьміновим, який загинува на війні з російськими окупантами, - ФОТОРЕПОРТАЖ

Одеса попрощалася з поліцейським Сергієм Кузьміновим, який загинува на війні з російськими окупантами, - ФОТОРЕПОРТАЖ

В Одесі попрощалися з поліцейським зі спецпідрозділу "Шторм" Сергієм Кузьміновим.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Одещини. 

Офіцер загинув на війні з російськими окупантами, захищаючи незалежність нашої держави, мирне небо над Батьківщиною та свободу українського народу.

Панахида за полеглим бійцем відбулася в Будинку офіцерів. Віддати шану Герою і розділити біль втрати з його рідними та близькими прийшли колеги, побратими, друзі, волонтери та громада.

Протягом багатьох років свого життя Сергій Кузьмінов служив Батьківщині та своєму народові в Збройних силах України, Державній прикордонній службі та Національній поліції. А коли постала необхідність боронити державу від загарбників, у складі поліцейського взводу батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Шторм" Головного управління Національної поліції в Одеській області пішов виконувати свій військовий обов’язок на Сході України. Разом з побратимами Сергій Кузьмінов мужньо боронив Україну і загинув за мир під час виконання бойового завдання.

"Сьогодні ми зібралися, щоб провести в останню дорогу справжнього бойового офіцера і засвідчити свою повагу до нього. Схиляємо голови перед захисником України, який загинув, захищаючи незалежність нашої держави та її свободу. Його загибель – непоправна втрата для нашої поліцейської родини. Сергій Кузьмінов увійде в історію поліції Одещини і назавжди залишиться в нашій пам’яті. Він є справжнім прикладом для всіх правоохоронців. Світла пам’ять та вічний спокій полеглому Герою! Честь і слава живим!", - такими словами попрощався з бійцем очільник поліції Одещини Микола Семенишин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...