• Головна
  • В Одесі жінку ледве не привалило фасадом і козирком проблемного будинку, - ВІДЕО
17:07, 16 серпня 2022 р.
Надійне джерело

В Одесі жінку ледве не привалило фасадом і козирком проблемного будинку, - ВІДЕО

В Одесі жінку ледве не привалило фасадом і козирком проблемного будинку, - ВІДЕО

В Одесі в Хуторському провулку, де у квітні минулого року стався вибух газу, під час зливи сьогодні, 16 липня, посипалася плитка зі стін, яка збила козирок над входом до під'їзду. Момент падіння потрапив на відео, яке знімала місцева мешканка Ірина Чернієнко.

Про це повідомляє кореспондент 048.ua.

Ірина розповіла, що за сімейною традицією знімала зливу на відео, коли перед нею впав козирок.

"Стояла і знімала. Вже збиралася йти. Чую якийсь тріск. Зробила крок назад. Потім воно почало все сипатися. Упав шмат плитки з третього поверху на козирок. Козирок такого удару не витримав і разом з камінням, яке було над його кріпленням, вилетів на вулицю. Було страшно", - розповіла місцева жителька. 

Жінка злякалася і відстрибнула назад, вдарившись головою об кут стіни. Пізніше вона помітила, що осколок плитки влучив їй в ногу. Але медична допомога не знадобилась. 

Через гуркіт від падіння козирку, який можна було сплутати з прильотом, також злякалася 86-річна пенсіонерка, яка проживає в цьому ж будинку. 

За словами Ірини, місцеві мешканці чекали, що обвал станеться, тому що під час попередньої зливи вже був подібний випадок. 

"Взагалі у нас плитка падає регулярно. Іде дощ або сильний вітер і у нас ця плита обвалюється навколо всього будинку", - додала вона. 

Щоб запобігти нещасним випадкам внаслідок руйнування фасаду, жителі будинку написали звернення на електронній платформі міськради - 1535.odessa.ua. Копія відповідного листа буа відправлена і на електронну пошту директора департаменту міського господарства Одеської міської ради Дмитра Жемана. Проте місцева влада досі не відреагувала на звернення людей.

Автор фото: І. Чернієнко

Автор фото: І. Чернієнко

Зазначимо, що після вибуху газу у квітні минулого року в Хуторському проволку будинок почав просідати і руйнуватися: збільшилися тріщини на стінах, почав обвалюватися фасад, значних ушкоджень зазнали сходові клітини. 

Місцеві мешканці вважають, шо перебування в будинку небезпечне для життя. Яскравим підтвердженням побоювань людей став сьогоднішній обвал.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...