• Головна
  • Правоохоронці затримали на Одещині п'ятьох викрадачів транспортних засобів, - ФОТО
14:52, 16 серпня 2022 р.
Надійне джерело

Правоохоронці затримали на Одещині п'ятьох викрадачів транспортних засобів, - ФОТО

Правоохоронці затримали на Одещині п'ятьох викрадачів транспортних засобів, - ФОТО

Поліцейські Одещини викрили п’ятьох громадян у викраденні транспортних засобів.

Про це повідомила пресслужба ГУНП. 

Серед зловмисників – двоє молодиків віком 17-ти та 19-ти років з Болградського та Ізмаїльського районів. Старший хлопець розповів молодшому товаришу про односельчанку, в якої є підходящий мотоцикл, що можна продати. Спільники проникли на двір жінки, коли її не було вдома, пошкодили двері до гаража і забрали транспорт. Аби якнайшвидше приховати і збути майно, неповнолітній юнак одразу поїхав на ньому додому в сусідній район, але по дорозі його зупинили стражі порядку, які слідкували за дорожнім рухом.

Правоохоронці затримали на Одещині п'ятьох викрадачів транспортних засобів, - ФОТО , фото-1

Ще двоє 18-річних хлопців із Ананьївщини з гаража місцевого пенсіонера забрали та розібрали мотоцикл. Поліцейські протягом доби встановили зловмисників і вилучили з домоволодіння одного з них раму від транспортного засобу. Зараз правоохоронці вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження решти комплектуючих.

Правоохоронці затримали на Одещині п'ятьох викрадачів транспортних засобів, - ФОТО , фото-2

А 30-річний житель Любашівки кілька днів тому привласнив мопед односельчанки. Чоловік сховав транспорт у чагарниках на околиці населеного пункту. Але поліцейські оперативно встановили місце знаходження двоколісника і того, хто його забрав з чужого двору.

Правоохоронці затримали на Одещині п'ятьох викрадачів транспортних засобів, - ФОТО , фото-3

Дії правопорушників кваліфіковані слідством за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Фігурантам з Болградського та Ізмаїльського районів слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури вже оголосили підозри і скерували обвинувальні акти до суду. В інших справах наразі призначені експертні дослідження, слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...