• Головна
  • В Криму пошкодили електропідстанцію, знищили склад боєприпасів рф та пошкодили залізницю, сполучення з материковою Україною більше нема
11:57, 16 серпня 2022 р.

В Криму пошкодили електропідстанцію, знищили склад боєприпасів рф та пошкодили залізницю, сполучення з материковою Україною більше нема

В Криму пошкодили електропідстанцію, знищили склад боєприпасів рф та пошкодили залізницю, сполучення з материковою Україною більше нема

Рано вранці 16 серпня пролунали вибухи у Криму. Окупаційна влада спочатку переконувала, що сталася пожежа на електричній підстанції. Деталей не повідомлялося.

Водночас голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що горить російська військова частина у селищі Qalay (Азовське) Джанкойського району у тимчасово окупованому Криму.

Раніше нардеп Олексій Гончаренко повідомляв, що знищено склад з російськими боєприпасами.

Як зясувалося пізніше, ранкові вибухи у Криму не лише пошкодили електричну підстанцію та знищило великий склад боєприпасів рф, а й пошкодили залізницю в Джанкойському районі. Її окупанти використовували для перевезення техніки та боєприпасів на материкову частину України.

Про це пише пропагандистський ТАСС з посиланням на окупаційну владу.

"Залізниця у Джанкойському районі Криму пошкоджена через вибух на складі боєприпасів, повідомили екстрені служби", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що маршрут поїздів, що прямують до Криму з материкової частини Росії, буде змінено через цей інцидент.

Водночас нардеп Олексій Гончаренко заявив, що залізничного сполучення між материковою Україною та Кримом від сьогодні немає.

"Всі потяги, що йдуть з окупованого півдня України до окупованого Криму призупинені після удару по Джанкой. Залізничного сполучення більше немає. Нагадаю, що через Джанкой перевозили боєкомплекти, амуніцію, техніку та персонал", - заявив нардеп.

В Криму пошкодили електропідстанцію, знищили склад боєприпасів рф та пошкодили залізницю, сполучення з материковою Україною більше нема, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси #Крим
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...