• Головна
  • На підпитку ображав 27-річну доньку: на Одещині будуть судити чоловіка за домашне насильство
10:33, 14 серпня 2022 р.

На підпитку ображав 27-річну доньку: на Одещині будуть судити чоловіка за домашне насильство

На підпитку ображав  27-річну доньку: на Одещині будуть судити чоловіка за домашне насильство

У Біляївській ОТГ поліцейські скерували до суду обвинувачення 54-річному чоловіку в домашньому насильстві.

Про це повідомили в поліції Одеської області.

Після вживання алкогольних напоїв правопорушник ображав 27-річну доньку. Правоохоронці тричі притягували кривдника до адміністративної відповідальності та він сплачував штраф за своє свавілля. Тепер може дійти до ув’язнення.

Потерпіла живе разом з батьком. Протягом останнього року він, будучи на підпитку, вів себе агресивно, влаштовував сварки вдома та ображав дівчину, навіть кілька разів замахувався. Вона зверталась до дільничного офіцера поліції. Правоохоронець тричі складав адміністративні матеріали відносно дебошира за вчинення домашнього насильства, вгамовував його і попереджав про кримінальну відповідальність. За рішенням суду кожного разу чоловік сплачував штраф за свої протиправні дії.

«Зібравши докази систематичного насильства в сім’ї, ми розпочали досудове розслідування за статтею 126-1 Кримінального кодексу України. Нині воно завершене і справу скеровано до суду. Санкція цієї статті передбачає покарання громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до двох років», - зазначила старша слідча Одеського районного управління поліції № 2 Лілія Марченко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...