• Головна
  • Розфасовував на дози та продавав з рук: в Одесі затримали торговця наркотиками, - ФОТО
15:17, 12 серпня 2022 р.

Розфасовував на дози та продавав з рук: в Одесі затримали торговця наркотиками, - ФОТО

Розфасовував на дози та продавав з рук: в Одесі затримали торговця наркотиками, - ФОТО

В Одесі поліцейські затримали 26-річного місцевого жителя за торгівлю наркотиками.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Правопорушник замовляв в Інтернеті партії заборонених речовин, вдома розфасовував на дози та продавав з рук наркозалежним громадянам.

Правоохоронці затримали правопорушника поблизу залізничної дороги на вулиці Стовповій, щойно він отримав гроші за реалізований клієнту канабіс. Під час поверхневого огляду у чоловіка виявили ще й пакунок з солями. А в ході обшуку його помешкання – пакувальний матеріал та інші речові докази протиправної діяльності.

«Фігуранту оголосили підозру в незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів, вчинених повторно. Цей злочин передбачений ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. До обрання запобіжного заходу підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання. Зараз поліцейські встановлюють постачальників незаконних речовин», - повідомила заступниця начальника слідчого відділу відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Анастасія Черненко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...