• Головна
  • На Люстдорфській дорозі в Одесі будують таунхауси без документів та з порушенням будівельних норм
14:30, 12 серпня 2022 р.

На Люстдорфській дорозі в Одесі будують таунхауси без документів та з порушенням будівельних норм

На Люстдорфській дорозі в Одесі будують таунхауси без документів та з порушенням будівельних норм

В Одесі активно будуються та продаються таунхауси без документів та з порушеннями. Управління ДАБК надіслало листа до Одеської обласної прокуратури, Київської окружної прокуратури та Головного управління Національної поліції в Одеській області з проханням вжити необхідні заходи реагування задля зупинення виконання самочинних будівельних робіт та відкриття кримінального провадження.

Про це повідомив начальник Управління ДАБК в Одесі Олександр Авдєєв. 

За його словами, нещодавно інспектори ДАБК зафіксували будівництво дев’яти зблокованих таунхаусів в районі 4 станції Люстдорфської дороги. Ці котеджі вже активно продають через соціальні мережі та сайти.

"На жаль, порушники користуються мораторієм на перевірки на воєнний час, що обмежує наші можливості. Але в Одесі діє механізм комісійних обстежень", - зазначив Авдєєв.

Встановлено, що:

- земельна ділянка, що забудовується (кадастровий номер 5110136900:22:006:0017), площею – 0,1га, за адресою: вул. 1 лінія 4 станції Люстдорфської дороги, 31 перебуває в процесі поділу.

- департамент архітектури та містобудування не видавав вихідні данні на проєктування. Тобто документи, які надають право на виконання будівельних робіт, відсутні.

- будівництво таунхаусів відбувається з порушенням протипожежних відстаней між будинками.

"Попереджаємо, що інвестування у вищезазначені об’єкти є небезпечним, оскільки вони будуються самочинно, без затвердженої проєктної документації та з порушенням будівельних норм", - написав начальник ДАБК.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...