• Головна
  • Виїхав на зустрічну смугу: на трасі Одеса-Рені сталося зіткнення двох автівок, є постраждалі, - ФОТО
13:05, 12 серпня 2022 р.

Виїхав на зустрічну смугу: на трасі Одеса-Рені сталося зіткнення двох автівок, є постраждалі, - ФОТО

Виїхав на зустрічну смугу: на трасі Одеса-Рені сталося зіткнення двох автівок, є постраждалі, - ФОТО

У дорожньо-транспортній пригоді, що сталася вчора ввечері біля Великого Дальника за участю двох легкових автомобілів, отримали травми двоє людей.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Попередньо встановлено, що кермувальник Opel, 26-річний мешканець Одеси, рухаючись у бік міста Рені, виїхав на зустрічну смугу для здійснення обгону і допустив зіткнення з ВАЗом під керуванням 30-річного жителя Новоградівки, який прямував у напрямку Одеси.

З місця події до лікарні були ушпиталені водій ВАЗу (у чоловіка політравми, закрита черепно-мозкова травма та забій грудної клітки) й 29-річна пасажирка Opel, мешканка села Мирне (у жінки закрита черепно-мозкова травма, забій плеча, перелом пальця на руці).

Слідчі Одеського районного управління поліції № 2 зазначають, що перевірка на вміст алкоголю в організмі показала – обидва водії були тверезі. Правоохоронці розпочали провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...