• Головна
  • Одеситів просять сплатити борги за опалення: містяни обурені
12:06, 12 серпня 2022 р.

Одеситів просять сплатити борги за опалення: містяни обурені

Одеситів просять сплатити борги за опалення: містяни обурені

КП "Теплопостачання міста Одеси" просить одеситів сплачувати борги за тепло, адже заборгованність населення з оплати послуг теплопостачання сягнула рекордних показників — більше мільярда гривень.

"У разі недопущення ризиків виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру в умовах воєнного стану та враховуючи значний рівень заборгованості, звертаємось до одеситів не зривати платіжну дисципліну та сплатити борги за спожите опалення до настання опалювального сезону", - написано у дописі компанії у Фейсбуці.

Одесити негативно відреагували на такий заклик, пригадуючи не встановлені лічильники.

"Обов’язково сплатимо, коли ви лічильники, на які вам на сесії 9 лютого було виділено 40 млн гривень встановите",

"У цьому році обіцяли встановити лічильники тепла, Їх досі немає. Минулого опалювального періоду сплачували за опалення близько 860 грн, потім близько 3000 тисяч, і це за квартиру у 27 кв. м. Сплачувати такі суми не під силу звичайним громадянам",

"Коли зроблять перерахунок за квитанції минулого року, то й платитимемо. Обіцяли цього року встановити теплові лічильники – чи не встановили, щоб знову урвати куш? На якій підставі минулого сезону не оплачували за загальноспожите будинком тепло власники бутіків та інших приміщень, у яких своє автономне опалення та суму оплати яких ТГО незаконно розкидало на квартири?!", - пишуть у коментарях під дописом "КП Теплопостачання міста Одеси".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...