• Головна
  • Врятували хвору бабусю: на Одещині правоохоронцям довелося лізти через вікно в квартиру пенсіонерки
16:33, 9 серпня 2022 р.
Надійне джерело

Врятували хвору бабусю: на Одещині правоохоронцям довелося лізти через вікно в квартиру пенсіонерки

Врятували хвору бабусю: на Одещині правоохоронцям довелося лізти через вікно в квартиру пенсіонерки

Поліцейські допомогли старенькій, хворій жительці Одеського району, яка опинилася в безпорадному стані в зачиненій квартирі.

Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції Одещини. 

Подія трапилася в одному з населених пунктів Великодолинської ОТГ з прикутою до ліжка бабусею. За нею доглядає чоловік, але того дня він був на роботі і не знав, що жінка впала на підлогу і не може підвестися та потерпає від спраги.

Старенька почала кликати на допомогу. Її почули мешканці багатоквартирного будинку.

"Жінка лежача, її чоловік не відповідає на телефонні дзвінки, а квартира зачинена", - пояснили сусіди поліцейським, набравши "102".

Правоохоронці оперативно прибули за викликом, на них біля входу чекали жінки, які розповіли, що немає кого попросити про допомогу, бо їхні чоловіки – хто на фронті, хто на роботі.

Правоохоронцям довелося по драбині підніматися на другий поверх, щоб через вікно дістатись до жінки.

"Допомагати людям – наш обов’язок, тому ми почали шукати драбину. Знайшли закоротку, але і з нею впоралися з поставленою ціллю", - розповіли співробітники сектору реагування патрульної поліції Євген Руснак та Анатолій Чабан.

Потрапивши в оселю, правоохоронці поклали жінку на ліжко та напоїли. Старенька сказала, де знаходяться ключі, щоб зсередини відчинити двері квартири і впустити сусідів та лікарів.

"Ми переконалися, що з бабусею все гаразд і домовилися з її чоловіком, що наступного разу про від’їзд він інформуватиме сусідів і залишатиме їм ключі від квартири, аби дружина більше не потрапляла в такі стресові ситуації", - зазначили поліцейські.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...