• Головна
  • В Одеській області злодюжка вночі заліз в квартиру жінки і зірвав разом з волоссям ланцюжок з її шиї, - ФОТО
10:55, 9 серпня 2022 р.
Надійне джерело

В Одеській області злодюжка вночі заліз в квартиру жінки і зірвав разом з волоссям ланцюжок з її шиї, - ФОТО

В Одеській області злодюжка вночі заліз в квартиру жінки і зірвав разом з волоссям ланцюжок з її шиї, - ФОТО

В Ізмаїлі поліцейські оперативно викрили містянина в скоєнні майнового злочину. Чоловік проник в оселю, коли господиня спала, і пограбував її.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

За інформацією правоохоронців, зловмисник пробрався вночі в квартиру на другому поверсі багатоповерхівки через вікно, відчинене на провітрювання. В цей час вдома відпочивала 39-річна господиня, але її присутність не збентежила правопорушника і він почав нишпорити по оселі в пошуках майна. Щойно жінка прокинулася і стала дзвонити на спецлінію "102", правопорушник схопив її за волосся, зірвав з шиї золотий ланцюжок і втік.

Правоохоронцям знадобилося менше години, щоб за наданими потерпілою прикметами розшукати зловмисника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 25-річний житель міста. В якості речового доказу у молодика вилучили частину розірваного ланцюжка, що належав пограбованій жінці.

В Одеській області злодюжка вночі заліз в квартиру жінки і зірвав разом з волоссям ланцюжок з її шиї, - ФОТО, фото-1

"Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури оголосили фігуранту підозру за ч.4 ст.186 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років", - повідомив т.в.о. начальника слідчого відділу Ізмаїльського РВП Андрій Мащенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...