• Головна
  • Одесит ціною власного здоров'я затримав негідника, - ФОТО
15:39, 7 серпня 2022 р.
Надійне джерело

Одесит ціною власного здоров'я затримав негідника, - ФОТО

Одесит ціною власного здоров'я затримав негідника, - ФОТО

Одесита, який ціною власного здоров'я допоміг правоохоронцям оперативно затримати грабіжника, відзначив керівник поліції Одещини Микола Семенишин.

Про це повідомили на сайті ГУНП. 

В червні біля одного з ринків у Малиновському районі Одеси містянин став свідком того, як зловмисник вирвав з рук жінки похилого віку гаманець і кинувся тікати. Чоловік одразу ж наздогнав грабіжника і почав викликати поліцію, а той, намагаючись уникнути відповідальності, вдарив його ножем у живіт.

Завдяки проявленій мужності та відвазі потерпілого нападник дуже швидко опинився в руках патрульних, які прибули на місце виклику. Кілька тижнів чоловік лікувався, наразі він одужав був представлений до нагороди.

Одесит ціною власного здоров'я затримав негідника, - ФОТО , фото-1

Головний поліцейський Одеської області Микола Семенишин вручив Андрію Гуріну медаль "Почесна відзнака" ІІ ступеня Одеської обласної організації профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України та грошову винагороду.

"Дякуємо Вам за сміливість, активну громадянську позицію, за те, що, не шкодуючи власного здоров’я, стали на захист людини, яка потребувала допомоги, і допомогли нам затримати правопорушника. Дуже цінно, що серед українців багато відважних, самовідданих людей", - з такими словами звернувся він до героя.

Одесит ціною власного здоров'я затримав негідника, - ФОТО , фото-2

Андрій, зі свого боку, зауважив, що не міг вчинити інакше, бо з дитинства від батьків засвоїв ідею чесності та справедливості, до того ж свого часу сам працював в правоохоронних органах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...