• Головна
  • В Україну вперше з початку повномасштабної війни прямує турецьке судно
17:28, 6 серпня 2022 р.

В Україну вперше з початку повномасштабної війни прямує турецьке судно

В Україну вперше з початку повномасштабної війни прямує турецьке судно

До морського торговельного порту "Чорноморськ" підходить турецьке суховантажне судно FULMAR S – це перше турецьке судно, що наближається до України з початку повномасштабного вторгнення України 24 лютого.

Про це повідомляє "Європейська правда" із посиланням на портал BlackSeaNews.

За даними моніторингової групи "Інституту Чорноморських стратегічних досліджень", станом на 15:00 за Києвом суботи на підході до порту Чорноморськ спостерігається турецький суховантажний транспорт FULMAR S.

Очікується, що FULMAR S прибуде у суботу о 20:00 за Києвом. Судно, спущене на воду 2007 року, зареєстроване на компанію зі Стамбула.

Суховантаж вийшов з турецького порту BANDIRMA у Мармуровому морі понад 10 днів тому. До 2 серпня судно знаходилося на якірній стоянці біля турецького порту PENDIK, а потім до 5 серпня – на якірній стоянці біля протоки Босфор у Чорному морі, звідки вирушило у напрямку порту "Чорноморськ" о 15:50.

"На якірній стоянці біля входу до Босфору в Чорному морі досі знаходиться (теж турецький) балкер OSPREY S, IMO: 9300843, який вважали першим судном, яке отримає дозвіл на рейс до портів України за експортним зерном. Отже, наші прогнози, що це будуть переважно суди турецьких власників підтверджуються", – зазначає головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...