• Головна
  • В Одесі військовослужбовець з Кривого Рогу за хабар просив лікаря визнати його непридатним до служби
15:28, 4 серпня 2022 р.

В Одесі військовослужбовець з Кривого Рогу за хабар просив лікаря визнати його непридатним до служби

В Одесі військовослужбовець з Кривого Рогу за хабар просив лікаря визнати його непридатним до служби

В Одесі правоохоронці викрили військовослужбовця з Кривого Рогу в наданні хабара медичному працівникові.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

За три тисячі доларів США правопорушник хотів, щоб лікар допоміг йому звільнитися від служби. Під час передачі грошей службовій особі слідчі поліції задокументували неправомірні дії 42-річного чоловіка. Тепер йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

В Одесі військовослужбовець з Кривого Рогу за хабар просив лікаря визнати його непридатним до служби, фото-1

Було встановлено, що військовослужбовець однієї з військових частин у Кривому Розі пропонує лікареві з Одеської області неправомірну вигоду, щоб той посприяв перед головою військово-лікарської комісії місцевого військового медичного закладу визнати його непридатним до служби. За цю послугу правопорушник пропонував віддячити медикам трьома тисячами доларів США.

В Одесі військовослужбовець з Кривого Рогу за хабар просив лікаря визнати його непридатним до служби, фото-2

Фігуранта правоохоронці «схопили за руку» під час проведення реалізації отриманої інформації, власне, одразу після передачі коштів медпрацівникові. Речові докази поліцейські вилучили.

Військовослужбовцю оголосили підозру в пропозиції та наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище. Цей злочин передбачений частиною 3 статті 369 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави розміром майже 200 тисяч гривень.

Слідство триває. Проводять його слідчі Слідчого управління ГУНП в Одеській області за оперативним супроводом Служби безпеки України та під процесуальним керівництвом Одеської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...