• Головна
  • На Одещині сталася ДТП з постраждалими: поліція шукає водія, що втік з місця події, - ФОТО
14:15, 4 серпня 2022 р.

На Одещині сталася ДТП з постраждалими: поліція шукає водія, що втік з місця події, - ФОТО

На Одещині сталася ДТП з постраждалими: поліція шукає водія, що втік з місця події, - ФОТО

Подільські поліцейські встановлюють обставини ДТП з постраждалими і розшукують водія, який допустив аварію і втік з місця події. Вчора, третього серпня, близько одинадцятої години вечора, на виїзді з міста Балта водій легкового автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням, з'їхав з проїжджої частини та зіткнувся з бетонною огорожею приватного домоволодіння.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали двоє 19-річних пасажирів – мешканці Балтщини. Їх з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізували до місцевої лікарні.

Молодик, який був за кермом легковика, залишив транспортний засіб і втік. Його особу встановлено – це 20-річний житель Балтської ОТГ. Поліцейські розшукують водія та вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових рішень за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Повні обставини аварії встановлюються.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...