• Головна
  • Спрацювала сигналізація: на Одещині затримали 18-річного рецидивіста, який намагався обікрати будинок, - ФОТО
13:09, 4 серпня 2022 р.

Спрацювала сигналізація: на Одещині затримали 18-річного рецидивіста, який намагався обікрати будинок, - ФОТО

Спрацювала сигналізація: на Одещині затримали 18-річного рецидивіста, який намагався обікрати будинок, - ФОТО

В місті Роздільна завдяки встановленій в будинку охоронній сигналізації поліцейські на гарячому затримали зловмисника.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

18-річний хлопець серед білого дня проник до обійстя співмістянки по її майно, поки вона була на роботі. Щоб потрапити в помешкання жінки, юнак взяв із собою викрутку і пошкодив нею вікно. Не здогадуючись, що в оселі спрацювала сигналізація, правопорушник заходився збирати алкогольні напої, роутери, комп’ютерну та мобільну техніку. Втім винести чужі пожитки не встиг, бо до місця події оперативно прибули правоохоронці.

Цього молодика нещодавно поліцейські викрили в незаконному привласненні мотоцикла. В аналогічний спосіб він проник у гараж роздільнянця. Двоколісник, який юнак викрав для продажу, у нього вилучили. Хлопця судитимуть за статтею 289 Кримінального кодексу України, але це не зупинило його перед черговою спокусою. Він скористався запобіжним заходом, не пов’язаним з позбавленням волі.

«Нині слідчі повідомили хлопцеві про підозру в замаху на крадіжку, передбачену ч.2 ст.15 та ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція вище вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років», - зазначив старший слідчий Роздільнянського районного відділу поліції Віталій Мачулко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...