• Головна
  • У Михайлівській громаді місцеві господині годують немовлят та захисників (ВІДЕО)
Партнерський матеріал
17:00, 2 серпня 2022 р.

У Михайлівській громаді місцеві господині годують немовлят та захисників (ВІДЕО)

Партнерський матеріал

Господині Михайлівської громади врятували немовлят, які через війну залишились без молока. Тоді мешканці три рази на тиждень привозили дітям по 20 літрів молока.

Як передає медіа ШоТам, громада опікується новонародженими вже п’ятий місяць.

Через війну пологовий будинок №3 у Запоріжжі залишився без молока, адже постачальник не мав змогу доставляти продукцію до закладу. Саме тому Михайлівська громада дала клич у соцмережі – і люди почали приносити коров'яче молоко. Раз на тиждень водій громади забирає молоко у місцевих волонтерок й везе до пологового будинку.

«‎Дуже багато людей з нашої території працювали і працюють у цьому пологовому будинку. Ну, і коли треба надати допомогу поколінню, яке буде нашим майбутнім, поколінню, яке буде колись за нас турбуватися – які можуть бути сумніви? Тут немає вагань “допомагати чи ні”. Маємо клопіт – шукаємо молоко і допомагаємо!», – каже голова Михайлівської сільської громади Алла Король.

Також громада годує і воїнів ЗСУ – місцеві господині збираються раз на тиждень та ліплять вареники. Аби передавати смаколики на фронт, громада спеціально придбала морозильні камери.

Детальніше про те, як господині Михайлівські громади допомагають немовлятам та захисникам – дивіться у відео.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...