• Головна
  • Одеські поліцейські викрили чотирьох чоловіків та дівчину в крадіжках майна
18:03, 1 серпня 2022 р.
Надійне джерело

Одеські поліцейські викрили чотирьох чоловіків та дівчину в крадіжках майна

Одеські поліцейські викрили чотирьох чоловіків та дівчину в крадіжках майна

В Одесі поліцейські викрили чотирьох чоловіків та дівчину в крадіжках майна. Дії фігурантів кваліфікували за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

24-річний громадянин сусідньої держави викрав з квартири своєї знайомої одеситки телевізор, коли та одного разу ненадовго доручила йому ключі від помешкання. Побоюючись відповідальності, зловмисник орендував інше житло, однак знову не втримався від бажання нажитися за чужий рахунок і з нового житла також викрав телевізор. Техніку він продав. Врешті правоохоронці розшукали правопорушника та вилучили один із телевізорів.

А от 33-річний одесит викрадав зі стоянок крамниць велосипеди, поки власники робили покупки. За кілька днів чоловік встиг привласнити й продати п’ять двоколісників. Правоохоронці затримали зловмисника й нині встановлюють місце знаходження викраденого велотранспорту.

Ще двоє місцевих жителів віком 28-ми та 31-го років обікрали кафе на Італійському бульварі. Пошкодивши в приміщенні вікно, зловмисники винесли алкогольної продукції на кілька тисяч гривень. Втім вже на сусідній вулиці із викраденим майном правопорушників зупинив нічний патруль.

До протиправних дій вдалася і 17-річна одеситка, обікравши дівчину, з якою напередодні познайомилася на вулиці Дерибасівській. Дівчата пішли до пляжу «Ланжерон». Під час прогулянки юна зловмисниця взяла у потерпілої сумку з документами, банківською карткою та смартфоном і втекла, щойно та відійшла насолодитись краєвидами. Правоохоронці розшукали правопорушницю та встановили, що вона з незапароленої чужої картки витратила в крамницях більше десяти тисяч гривень. У дівчини вилучили частину речових доказів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...