• Головна
  • Встигніть купити інструменти за старими цінами до 29.07
Новини компаній
09:00, 28 липня 2022 р.

Встигніть купити інструменти за старими цінами до 29.07

Новини компаній
Встигніть купити інструменти за старими цінами до 29.07

З 21 липня Національний банк України скоригував офіційний курс гривні щодо долара США на 25%. Це не могло не позначитися на цінах на різні групи товарів, тому багато виробників активно переглядають вартість своєї продукції. Зачепило це й український бренд інструментів Dnipro-M, який анонсував підвищення вартості своїх товарів з 29 липня.

Тиждень цін за старим курсом

Бренд вирішив залишити старі ціни на інструмент до 29 липня, щоби покупці встигли придбати все, що запланували. Якщо ви відкладали покупку інструментів або хочете поповнити свою майстерню новою технікою, то зараз найкращий момент зробити це за нижчою вартістю.

Старі ціни діятимуть на сайті та в салонах майстерності до 28 липня 2022 року включно.

Збільшення вартості товарів бренд пояснює тим, що через зміну валютного курсу відбулося здорожчання палива та імпортованих ресурсів, а отже, й пов'язаної з ними логістики. Вартість інструментів зросте на 25%. Так що не витрачайте часу і купуйте інструменти за старим курсом.

Також Dnipro-M планує і надалі регулярно пропонувати знижки та акційні пропозиції, які діятимуть як на сайті, так і в салонах майстерності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...