• Головна
  • В Одесі чоловік побив поліцейського, захищаючи свого товариша, якого затримали за крадіжку
14:22, 25 липня 2022 р.

В Одесі чоловік побив поліцейського, захищаючи свого товариша, якого затримали за крадіжку

В Одесі чоловік побив поліцейського, захищаючи свого товариша, якого затримали за крадіжку

В Одесі поліцейські затримали двох містян за підозрою в крадіжці майна та умисному спричиненні тілесних ушкоджень працівникові поліції. Правопорушників віком 28-ми та 48-ми років помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Подія сталася минулої п’ятниці ввечері на території мікрорайону «Аркадія». Старший за віком чоловік, розраховуючись в крамниці, прихопив зі столу касира 500 гривень іншого покупця, який стояв поруч в черзі. Коли ж потерпілий сповістив про крадіжку правоохоронцям, ті розшукали зловмисника, а для проведення необхідних процесуальних заходів запросили до поліцейської станції. Молодший за віком чоловік, дізнавшись про затримання товариша, прибіг до відділку й, не розбираючись, почав вимагати негайно відпустити приятеля й зненацька кинувся до поліцейського в бійку, травмувавши його.

«За результатами досудового розслідування 48-річному фігуранту оголосили підозру за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України, а 28-річному – за ч.2 ст.345 цього ж кодексу. За крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану, чинним законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Насильство щодо працівника правоохоронного органу може обернутися обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк», - повідомила заступниця начальника слідчого відділення відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 Альона Кумайгородська.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...