• Головна
  • Обікрали будинок односельця, винзавод та магазин: на Одещині викрили чотирьох чоловіків та дівчину у кражідках
09:32, 25 липня 2022 р.

Обікрали будинок односельця, винзавод та магазин: на Одещині викрили чотирьох чоловіків та дівчину у кражідках

Обікрали будинок односельця, винзавод та магазин: на Одещині викрили чотирьох чоловіків та дівчину у кражідках

На Одещині поліцейські викрили чотирьох чоловіків та дівчину в скоєнні крадіжок. Двоє громадян обікрали винзавод, один – будинок односельця, ще один – незнайомку в школі, а дівчина – магазини. За усіма фактами правоохоронці проводять розслідування.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Двоє жителів Одеського району розпивали вдома горілку, а коли алкогольні напої закінчилися, проникли до винного заводу, який знаходиться в їхній ОТГ. Один зловмисник раніше працював там і знав, як прошмигнути непомітно. Спільники набрали алкоголю, яєць, бринзи, соняшникової олії, чаю, роутер і зібралися тікати. Але спрацювала сигналізація і на місце події прибула поліція. Правопорушників затримали «на гарячому».

Житель Болградського району обікрав односельця, який його приютив у себе вдома через життєві негаразди. Коли господаря будинку не було вдома, зловмисник виніс електричну дриль, DVD-програвач та шліфувальну машинку. Пожитків набрав на 1500 гривень і одразу ж продав за 100. Поліцейські встановили місце продажу викраденого майна і вилучили.

Ще один чоловік, житель Херсона, в Роздільнянському районі обікрав місцеву жінку. Потерпіла ненадовго залишила на підвіконні в навчальному закладі сумочку з мобільним телефоном та 1500 гривень і пішла у справах, а зловмисник, скориставшись відсутністю сторонніх людей, привласнив майно. Гроші він одразу витратив, а ґаджет тільки-но зібрався продати, але поліцейські його викрили та вилучили чужу річ.

Серед правопорушників опинилася і неповнолітня жителька Березівського району. Дівчина обікрала дві крамниці в загальному більш ніж на 2500 тисячі гривень. Поліцейські викрили правопорушницю в той же день. У неї вилучили косметику та навушники. Викрадене майно повернули власникам магазинів.

Зараз в територіальних підрозділах ГУНП в Одеській області слідчі проводять досудові розслідування за вказаними фактами крадіжок. Майже всім фігурантам вже оголосили підозри за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...