• Головна
  • Гасив пожежу біля дороги: на Одещині автомобіль наїхав на рятувальника, - ФОТО
12:28, 22 липня 2022 р.

Гасив пожежу біля дороги: на Одещині автомобіль наїхав на рятувальника, - ФОТО

Гасив пожежу біля дороги: на Одещині автомобіль наїхав на рятувальника, - ФОТО

На Одещині сталася ДТП, в якій постраждав рятувальник.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Подія сталася вчора ввечері на автодорозі біля села Виноградне, де 48-річний керівник пожежно-рятувальної частини разом із командою ліквідовував загоряння на полі та лісосмузі.

Рухаючись додому з сусіднього села, 47-річний водій «ВАЗ» не обрав безпечну швидкість руху в умовах задимлення та наїхав на працівника ДСНС, який вийшов на проїжджу частину під час гасіння вогню. Рятувальника доставили до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою та забоями. Наразі його життю нічого не загрожує.

Гасив пожежу біля дороги: на Одещині автомобіль наїхав на рятувальника, - ФОТО, фото-1

Поліцейські, які також були на місці, задокументували подію та перевірили кермувальника на вміст алкоголю в крові – результат показав, що він був тверезий. Сам водій пояснює, що не помітив потерпілого у диму.

Відомості за даним фактом правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує від 51 тисячі гривень штрафу до обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...