• Головна
  • 23-24 липня в Мукачево пройде Чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА 2022.
Новини компаній
11:00, 22 липня 2022 р.

23-24 липня в Мукачево пройде Чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА 2022.

Новини компаній

Незважаючи на важку для нашої країни годину, спорт в Україні продовжує розвиватися і двері для молодих спортсменів залишаються відчиненими. Це було б неможливе, якби не меценати, які на добровільних засадах виділяють кошти на проведення змагань. Яскравим прикладом є Чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА 2022, організований справжніми патріотами країни, керівником Закарпатського обласного окремого підрозділу Олександром Валерійовичем Шавровим та почесним президентом Федерації ММА закарпатської області Куртик Максимом Олеговичем. Завдяки їхнім зусиллям навіть у воєнний час молодь нашої країни має можливість брати участь у спортивних заходах та розвиватися в єдиноборствах нарівні з європейськими колегами.

Бійці з усієї України, саме час дістати з полиці рукавички та вирушити до Мукачево. Саме там 23-24 липня відбудеться Чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА 2022. Захід, організований згідно з официальними правилами ММА та затвердження Міністерством юстиції, пройде на базі спортивно-оздоровчого комплексу дитячо-юнацької спортивної школи. Щоб стати учасником змагання, потрібно надіслати заявку на поштову адресу [email protected], після схвалення кандидатури перед вами відкриється шанс стати професійним бійцем та поборотися за вищі титули у європейських та американських турнірах. Якщо ви боєць ММА – не пропустіть шансу, змагань настільки високого рівня не бачив ні в Мукачеві, ні в більшій частині України за всю свою історію.

Організаторами змагання стали справжні Українці – Олександр Валерійович Шавров та Куртик Максим Олегович. Виділені ними кошти дозволили провести турнір, а також передбачають грошову винагороду трьом бійцям, які покажуть найкрасивіші та найтехнічніші поєдинки у турнірі – кожен переможець отримає 20 000 гривень. Меценати виділили кошти зі своїх заощаджень, бо їм небайдужа доля українського спорту. Олександр Валерійович та Максим Олегович вважають, що лише справжні патріоти можуть виховати найкращих бійців, тож планують організовувати подібні заходи у майбутньому. Разом до перемоги, Україна понад усе!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...