• Головна
  • Миноборони росії відзвітувало про ракетний удар по Одесі,- ВІДЕО
17:10, 17 липня 2022 р.

Миноборони росії відзвітувало про ракетний удар по Одесі,- ВІДЕО

Миноборони росії відзвітувало про ракетний удар по Одесі,- ВІДЕО

Міністерство оборони росії відзвітувало про ракетний удар, завданий по складу в Одесі 16 липня. Там заявили про знищений склад, на якому начебто зберігалися ракети Harpoon. 

"Високоточними ракетами великої дальності повітряного базування в одному з корпусів промислового підприємства міста Одеса знищено склад зберігання протикорабельних ракет Harpoon, переданих Україні країнами НАТО", – йдеться у зведенні Міністерства оборони РФ про хід проведення "спеціальної військової операції на території України" за 17 липня.

Інформацію щодо розміщення протикорабельних ракет на території деревообробного складу вже прокоментував речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

"Міністерство ганьби та вбивств росії (вони його називають міністерством якоїсь там оборони) виліпило з меблевих дощок ракети Harpoon. Не вірите, то почитайте зведення цього російського відомства на болотах. Вони вчора ракетою потрапили до складу торговельно-виробничої компанії, де не було навіть натяку на щось військове."Знищили повністю", а сьогодні відзвітували. Напевно, медальку дадуть за те, що вони знищили ракети Harpoon. Ну що дарма ви так будите дух острова Зміїний, наші "Гарпуни" та "Нептуни". Готуйся, Чорноморський флот, все попереду, на все свій час. Ми віримо в наших хлопців", - заявив речник Одеської ОВА.

Нагадаємо, вранці 16 липня ворог завдав ракетного удару по Одесі. Ворожа ракета влучила у склад виробничо-торговельної компанії. Удар було завданий з використанням літаків стратегічної авіації Ту-95, з напрямку Ставрополя. 

 Внаслідок ракетного обстрілу Малиновського району м. Одеси вогнем охоплено декілька складських приміщень площею близько 10000 м кв. Також пошкоджено низку інших споруд, прилеглих до місця вибуху, у яких вибито вікна та пошкоджено стелю.

Попередньо встановлено одну потерпілу особу. Так, внаслідок влучання ворожого снаряду, 30-річного чоловіка поранено уламками в область голови.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...