• Головна
  • Двоє братів у тяжкому стані: подробиці ракетної атаки по Сергіївці на Одещині
12:28, 7 липня 2022 р.

Двоє братів у тяжкому стані: подробиці ракетної атаки по Сергіївці на Одещині

Двоє братів у тяжкому стані: подробиці ракетної атаки по Сергіївці на Одещині

Двоє хлопчиків, які отримали поранення під час ракетного удару по Сергіївці Одеської області перебувають у лікарні в тяжкому стані. Удар по цивільній інфраструктурі нанесли навмисно.

Про це Суспільному розповів керівник прокуратури Одеської області Сергій Костенко.

У базу відпочинку в Сергіївці влучили дві ракети: перша розірвалася у повітрі, друга – на території бази відпочинку. Третя випущена росіянами ракета поцілила у житлову дев'ятиповерхівку. Сергій Костенко вважає, що такий удар був цілеспрямованим:

"Ви знаєте, якщо ми кажемо, що у базу відпочинку потрапило дві ракети, з відхиленням на два градуси потрапляє ракета інша у житловий будинок. Якщо навмання, то має розльот якийсь бути більший, а тут доволі концентрований удар по певних об'єктах".

Наразі, за словами Костенка, у тяжкому стані перебувають двоє братів, які отримали поранення. Загалом травмувалися семеро дітей.

Серед 21 загиблого одна людина віком 19-35 років, десятеро – 36-60 (шестеро чоловіків, чотири жінки), семеро загиблих людей були старшими за 60 років (один чоловік та шість жінок), ще двом жінкам було понад 75 років. Також загинув хлопчик 2010 року народження.

Нагадаємо, 1 липня о 0:20 росіяни завдали ракетних ударів по дев'ятиповерхівці та базах відпочинку у курортному місті Сергіївка Одеської області. За даними ОК "Південь", три ракети Х-22 випустили із літака ТУ-22 з напрямку Чорного моря. У багатоповерхівці, в яку влучила російська ракета, загинули 16 мирних мешканців, 38 отримали поранення, з них п'ятеро – діти віком від 3 до 17 років. Вдалося врятувати 7 людей. На базі відпочинку "Годжі" загинули п'ятеро людей, серед них 10-річний хлопчик. Одна людина отримала поранення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Голос міста
Посадити за грати
8,3%
Лишити громадянства України
39,3%
Примусово депортувати на теріторію росії
52,4%
#Одеса #новини_одеси #Сергіївка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...