• Головна
  • Нацькував собаку на односельчанку: в Одеській області судили хулігана
17:04, 1 липня 2022 р.
Надійне джерело

Нацькував собаку на односельчанку: в Одеській області судили хулігана

Нацькував собаку на односельчанку: в Одеській області судили хулігана

Житель Ананьївської громади отримав вирок за хуліганство. Правоохоронці розповіли, що це не перша його судимість за подібний злочин.

Про це повідомили в ГУНП. 

У квітні цього року до поліції надійшло повідомлення про порушення публічного порядку на території одного із сіл громади. Прибувши за вказаною адресою, поліцейські встановили, що 36-річний місцевий житель напідпитку перейшов межі під час сварки із 65-річною односельчанкою: лаявся на неї, переслідував, кілька разів вдарив та намагався нацькувати на жінку свого собаку. Тільки після втручання свідків правопорушник забрав тварину та пішов, продовживши ображати присутніх та погрожувати їм.

Отримані потерпілою тілесні ушкодження експертиза віднесла до категорії легких. Дії фігуранта, котрий вже має дві судимості за хуліганство, слідчі кваліфікували за частиною 3 статті 296 Кримінального кодексу України та, зібравши необхідні докази і завершивши досудове розслідування, направили матеріали до суду.

Розглянувши їх, суддя визнав громадянина винним у хуліганстві, вчиненому повторно, та призначив три роки позбавлення волі з випробувальним терміном у три роки. Якщо протягом цього часу він знов вдасться до порушення законодавства, суд перегляне винесений вирок. На чоловіка покладені обов'язки періодично з'являтися до органу пробації, повідомляти про зміну роботи чи місця проживання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...