• Головна
  • На Одещині судитимуть 5 учасників транснаціональної організованої групи, якою керував молдованин з Приднестров’я,- ФОТО
11:57, 30 червня 2022 р.

На Одещині судитимуть 5 учасників транснаціональної організованої групи, якою керував молдованин з Приднестров’я,- ФОТО

На Одещині судитимуть 5 учасників транснаціональної організованої групи, якою керував молдованин з Приднестров’я,- ФОТО

На Одещині судитимуть 5 учасників транснаціональної організованої групи, яка переправляла військовозобов’язаних за кордон.

Про це повідомили в Одеської обласної прокуратурі.

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно 5 учасників транснаціональної організованої групи за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Слідством встановлено, що громадянин Молдови, перебуваючи на території невизнаного Придністров’я, налагодив схему незаконного переправлення військовозобов’язаних громадян через держкордон.

На Одещині судитимуть 5 учасників транснаціональної організованої групи, якою керував молдованин з Приднестров’я,- ФОТО, фото-1

Бажаючих залишити країну, минаючи прикордонні пункти пропуску, чоловік підшукував через створений з цією метою телеграм канал. А п’ятеро його спільників доставляли чоловіків до кордону з невизнаною Придністровською Молдавською Республікою на автомобілі та переправляли на моторному човні поза пунктами пропуску через Кучурганський лиман. Вартість таких послуг оцінювали у 3-5 тис дол США з одного «клієнта».

На Одещині судитимуть 5 учасників транснаціональної організованої групи, якою керував молдованин з Приднестров’я,- ФОТО, фото-2

Ділків викрито та затримано при спробі переправити через державний кордон чотирьох чоловіків віком від 26 до 43 років.

На Одещині судитимуть 5 учасників транснаціональної організованої групи, якою керував молдованин з Приднестров’я,- ФОТО, фото-3

Матеріали стосовно організатора групи – громадянина Республіки Молдова виділені в окреме провадження та вирішується питання щодо оголошення його у міжнародний розшук.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП в Одеській області за оперативного супроводу співробітників УСР в Одеській області ДСР НП України.

За цей злочин Законом передбачено від 7 до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси #прокуоратура
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...