• Головна
  • Знову спіймали: в Одеській області допомагав ухилянтам виїхати за кордон
10:17, 30 червня 2022 р.

Знову спіймали: в Одеській області допомагав ухилянтам виїхати за кордон

Знову спіймали: в Одеській області допомагав ухилянтам виїхати за кордон

Поліцейські оголосили підозру мешканцю Болградщини, який намагався незаконно переправити через кордон трьох «ухилянтів».

Повідомив Болградський районний відділ поліції в Одеській області.

Правопорушник на своєму автомобілі довіз жителів Одещини віком від 26-ти до 50-ти років до кордону в обхід пункту пропуску «Виноградівка», а потім пішки супроводжував їх у сусідню країну. Троє чоловіків таким чином сподівалися уникнути призову за мобілізацією.

Їхню спробу викрили прикордонники, які викликали на місце події поліцейських. З’ясувалося, що організатор переправлення – 35-річний чоловік, який у квітні вже потрапляв у поле зору правоохоронців за аналогічний злочин, досудове розслідування за цим фактом ще триває.

Чоловік, як і тоді, запевняє, що допомагав втікачам з альтруїстичних міркувань.

Відносно нього відкрили друге кримінальне провадження за частиною 2 статті 332 (незаконне переправлення, організація незаконного переправлення осіб через державний кордон України, вчинені щодо кількох осіб або повторно) Кримінального кодексу України, яка передбачає від п’яти до семи років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...