• Головна
  • Зробив зауваження у маршрутці: житель Одеси вдарив незнайомця ножем у живіт
15:05, 29 червня 2022 р.

Зробив зауваження у маршрутці: житель Одеси вдарив незнайомця ножем у живіт

Зробив зауваження у маршрутці: житель Одеси вдарив незнайомця ножем у живіт

Поліцейські скерували до суду обвинувачення жителю Одеси за спричинення тяжкого тілесного ушкодження незнайомцю з маршрутки.

Про це повідомили у прес-службі ГУНП.

Дорогою з Одеси додому в Дачне потерпілий зробив зауваження правопорушнику, бо той голосно розмовляв по телефону, і між чоловіками виник конфлікт. Вийшовши на одній зупинці в селі, вони продовжили з’ясовувати стосунки. Перепалка завершилася ножовим пораненням місцевого жителя в живіт.

Потерпілого негайно ушпиталили, медики діагностували йому ушкодження у вигляді проникаючої колото-різаної рани мезогастральної ділянки живота з ушкодженням шлунку та непроникаючу колото-різану рану підребер’я.

Зловмисник з місця події втік і почав переховуватися. Оперативники відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 2 розшукали його в одному з сіл Ізмаїльського району.

«Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження. Матеріали справи скерували до суду. За скоєне одеситу загрожує покарання позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Вироку він чекатиме під вартою», - розповів заступник начальника слідчого відділу територіального відділення поліції Сергій Слівченко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...