• Головна
  • Зброя та наркотики: на Одещині маріупольці влаштували нарковечірку, - ФОТО, ВІДЕО
12:33, 28 червня 2022 р.
Надійне джерело

Зброя та наркотики: на Одещині маріупольці влаштували нарковечірку, - ФОТО, ВІДЕО

Зброя та наркотики: на Одещині маріупольці влаштували нарковечірку, - ФОТО, ВІДЕО

На Одещині поліцейські викрили групу наркозловмисників. Серед правопорушників – такі, що організовували місця для незаконного вживання наркотичних засобів та психотропних речовин, незаконно зберігали наркотики і збували їх.

Про це повідомили в ГУНП. 

Працівники Управління боротьби з наркозлочинністю в Одеській області ДБН НПУ отримали оперативну інформацію про уродженця Маріуполя, який займається незаконним збутом наркотичних засобів та психотропних речовин і організовує нарковечірки для своїх клієнтів.

Зброя та наркотики: на Одещині маріупольці влаштували нарковечірку, - ФОТО, ВІДЕО , фото-1

Під час таких нічних розваг за місцем мешкання фігуранта на околиці Одеси правоохоронці провели обшук. В ході здійснення процесуальних заходів були виявлені земляки організатора нарковечірки з Маріуполя, жителі Одеси та Бердянська. За результатами обшуків, що проводилися в будівлі та транспортних засобах, правоохоронці вилучили більше 300 грамів канабіса, амфетамін, пігулки екстазі, пристрої для вживання наркотиків, а також два автомати Калашникова та більше 400 набоїв до них.

Вилучені речові докази направлені на експертне дослідження в рамках проваджень, розпочатих за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Двох маріупольців, що були озброєні, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ще вісьмох осіб направили до наркологічного диспансеру для проходження медичного огляду.

Слідство триває. За результатами досудового розслідування буде вирішуватися питання про оголошення фігурантам в залежності від скоєного підозри за вищезгаданими статтями, а також статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...