• Головна
  • Хімлаборреактив – надійний постачальник лабораторного посуду
Новини компаній
14:37, 27 червня 2022 р.

Хімлаборреактив – надійний постачальник лабораторного посуду

Новини компаній

Компанія Хімлаборреактив пропонує великий вибір посуду найвідоміших виробників для будь-яких потреб Вашої лабораторії.

В асортименті нашого інтернет-магазину Ви знайдете мірний посуд, виготовлений відповідно до вимог ДСТУ (ГОСТ) та ISO, спеціалізований лабораторний посуд, а також посуд загального призначення.

Наша компанія має прямі договори з провідними світовими виробниками Simax, Duran, Kartell, LLG, Vitlab, Aptaca, а також налагоджені поставки посуду українського та китайського виробництва власної торгової марки Labexpert, що має відмінне співвідношення ціна/якість!

MBHiKyIq0albTTjWgnL-MqTsU3NbUfcji7Ie8N2YE3lmBbkUWH_kINrLBN3a163FgsZaQYj7cmCtKpTPQnnavqouabRsHNn-W3oJ7c9cdfQ_tFTYbq-Twcwe7cRCFFz_uad8Jy_sK9KxKBx7CQ

Скляний лабораторний посуд виготовлений з термостійкого, нейтрального до хімічних реактивів скла. Також для виробництва товарів спеціалізованого використання використовують кварцове скло, яке витримує різкий перепад температур та вплив кислот (окрім плавикової при нагріванні). Низька адгезія матеріалу сприяє швидкому та легкому очищенню посуду від залишків реагентів. Завдяки універсальним властивостям посуду зі скла, його використовують у хімічній, харчовій, металургічній, нафтохімічній промисловості, медицині, мікробіології та фармацевтиці.

В асортименті ХЛР Ви також знайдете пластиковий посуд, основна перевага якого полягає у низькій ціні та практичності. Пластик не б'ється і не утворює сколів під час падіння. В залежності від потреб ми пропонуємо посуд з поліпропілену, полістиролу, поліетилену та політетрафторетилену (ПТФЕ).

Посуд з порцеляни, платини, корунду і скловуглецю витримує високі температури та вплив кислот, лугів та розчинників.

Найпопулярніші види посуду зі скла, пластику і порцеляни завжди в наявності на нашому складі. Серед них:

  • Чашки Петрі

  • Бутлі та ємності для зберігання реагентів

  • Пробірки, колби, піпетки

  • Воронки

  • Стакани, циліндри, мензурки.

Також в асортименті Хімлаборреактиву є металеві інструменти та аксесуари виробництва Bochem (Німеччина) та Surgiwelomed (Пакистан).

Ми регулярно приймаємо поставки лабораторного посуду від європейських виробників, тому завжди є можливість придбати відсутній товар під замовлення. Наші спеціалісти підберуть та запропонують оптимальні варіанти згідно Вашого запиту і потреб Вашої лабораторії.

Ознайомитись з повним асортиментом лабораторного посуду та оформити замовлення Ви можете, натиснувши на посилання: https://shop.hlr.ua/ua/laboratornaya-posuda-i-aksessuary/

Задати питання та проконсультуватися щодо вибору посуду і витратних матеріалів можна за телефоном (044) 365-42-42 або через пошту [email protected]

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...