• Головна
  • За чужі борги: на Одещині чоловік побив мисливською рушницею свого сусіда, - ФОТО
12:36, 27 червня 2022 р.

За чужі борги: на Одещині чоловік побив мисливською рушницею свого сусіда, - ФОТО

За чужі борги: на Одещині чоловік побив мисливською рушницею свого сусіда, - ФОТО

На Одещині поліцейські затримали 53-річного чоловіка за розбійний напад на сусіда. Слідчі оголосили правопорушнику підозру за ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує щонайменше вісім років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

За чужі борги: на Одещині чоловік побив мисливською рушницею свого сусіда, - ФОТО, фото-1

До поліції надійшло повідомлення від жительки Біляївки про те, що чоловіка, який живе поряд з нею, побили і відібрали в нього мисливську рушницю.

На місце події виїхали оперативники та дільничні офіцери Одеського районного управління поліції № 2. Правоохоронці встановили, що до потерпілого навідувався сусід. Розшукавши фігуранта, поліцейські з’ясували: два роки тому він ремонтував водопровід квартирантам побитого. Ті з’їхали, а гроші за ремонтні роботи так і не заплатили. Згадавши про борг, правопорушник прийшов по нього до власника обійстя. Коли ж 63-річний чоловік відповів, що про борг нічого не знає і грошей в нього немає, отримав прикладом власної рушниці по голові. Медики діагностували йому закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, рублені рани надбрівної дуги та вуха.

Від потерпілого зловмисник пішов, прихопивши рушницю, два спорядження для носіння патронів з 15 гільзами, ніж, роутер, переноску, пакет з документами та трохи більше 300 гривень.

За результатами досудового розслідування слідчі повідомили фігуранту про підозру в розбійному нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаним із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчиненому в умовах воєнного стану. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...